JellyPages.com

2012. június 8., péntek

Rimmel körömerősítők

Nagy körömerősítésbe kezdtem kb. egy hónapja. Mindenképpen szerettem volna egy körömerősítő lakkot, barátnőm ajánlotta a Rimmel Nail Rescue lakkját. Mikor mentem megvenni akkor nem volt belőle, ezért elhoztam a Stronger-t, gondoltam ez is jó lesz. Aztán máshol megláttam a Nail Rescue-t és az is jött velem haza. Így evvel a kettő lakkal kezdtem neki a körömerősítésnek.


Általában felváltva használtam a két lakkot, de az elmúlt két hétben mégis inkább a Nail Rescue-ért nyúltam,viszont, hogy miért azt nem tudom. 2-3 naponta mindig újra kentem és 2 rétegbe vittem fel. 


Ezt az eredményt sikerült elérnem kb. egy hónap alatt, úgy hogy csutka körmökkel kezdtem. A kisujjam betört teljesen a húsig (nagyon fájt) de már az is egész szépen kezd nőni. Látni is a képen, hogy kicsit csálé, de már lassan egybe tudom reszelni.

A körmeim erősebbek lettek, így már tudnak nőni is, aminek nagyon örülök. A két lakkot továbbra is használni fogom, alaplakként színes körmök alá vagy csak simán magába. 

Aki szeretne egy jó körömerősítőt annak egy próbát mindenképpen megér. Mindkét lakk 12 ml és 1000-1200 Ft-ba kerül. Szerintem megérik az árukat, ha elfogynak én biztos újraveszem őket.

Ti milyen körömerősítőt használtok? :)

6 megjegyzés:

paphu írta...

de szép nagy körmeid vannak :-O Mármint h milyen nagy a felülete.
Ez meg nagyon tecc, h ilyen vizesen csillog a lakk.

Névtelen írta...

Szia!

A Nail Rescue tényleg jó, a Microcellnél nem rosszabb, de jóval olcsóbb. Szoktam olvasni egy körmös lány (szakember) oldalát ő is ezt ajánlja mindenkinek akinek gondja van a körmével. Én sem bántam meg mikor megvettem és azóta is megvan.

dotty írta...

szerinted azon is segítene, hogy hajlanak a körmeim? az essence körömerősítőjét használom most, igaz hogy hosszabbak lettek, viszont erősebbek semmiképp, pedig pont ez lenne a lényege. :/

Névtelen írta...

Én az essence körömerősítőjét használom már évek óta. Müllerben szoktam venni, ilyen fémhatású üvegben van. Nekem nagyon bevált, ajánlom Nektek is :)

Eni írta...

paphu van mire kennem a lakkot az tuti :P

Névtelen: nem csodálom, hogy ezt ajánlja, mert tényleg jó. :)

muccuus azért hajlanak a körmeid, mert gyengék. Szerintem segítene rajta, mert megerősítené. Próbáld ki, aztán írj, hogy vált be!

Névtelen: Tudom melyik az, de még nem próbáltam, majd talán egyszer. :)

Thündérke írta...

nagyon szépek a körmeid:$

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.