JellyPages.com

2012. június 2., szombat

Májusi kedvencek

A májusi hónapban nem igazán sminkeltem, mert vagy vizsgázni voltam és akkor valami szolidat viseltem, vagy itthon voltam és készültem a vizsgára ahhoz pedig nem kell smink. Amikor sminkeltem ezeket mindig használtam, plusz valami szemhéjpúder, de az változó volt.



  • Manhattan Volcano Xtra Intenzív Színhatású Dúsító Szempillaspirál - Duci keféje van én pedig azokat szeretem. Rendesen végzi a dolgát, de drámai nagy pillát nem tud. Hétköznapjaimra tökéletes.
  • Astor Safari Bronzer bronzosító púder 001 Sahara Gold - Rossmann akciós kosarában bukkantam rám, nem tudom mennyibe kerül eredeti áron, de én 1000 Ft-ért vettem. Tenyérnyi nagyságú, szóval szerintem elég lesz egy jó darabig. 
  • Catrice Ultimate Colour ajakrúzs The Nude The Better - Első Catrice rúzsom, de biztos vagyok benne, hogy nem az utolsó. Nagyon megszerettem, a színe és a tartóssága is szuper. Legközelebb egy élénk színt szeretnék.

Ezt a két Rimmel körömerősítőt pár hete használom és nagyon beváltak, így majd külön is fogok róluk írni. A körmeim erősebbek lettek, így már tudnak nőni is nem szakadnak be. Szívből ajánlom mindenkinek!


  • Evelin Slim Extreme 3D Termoaktív derék, has, fenék formázó szérum - ITT már ódákat zengtem róla, vélemény azóta sem változott.
  • Balea málnás tusfürdő - Mennyei málna illat, bár szárítja a bőröm, de még az sem érdekel annyira finom.
  • Avon Thaiföldi lótusz luxus testápoló krém - Nagyon finom illata van, sajnálom, hogy nemsokára elfogy. Minden este fürdés után bekentem magam vele, ez kompenzálta a Balea tusfürdő szárító hatását. Ha elfelejtettem meg is látszott.
További emlékezetes történések a májusi hónapban:

  • Ebben a hónapban lettünk a Párommal 2 évesek! <3
  • Megszereztem a második szakmámat, így már logisztikai ügyintéző is vagyok és júniusban megharcolok a harmadikért is. :D
  • Végre sikerült eljutnom a fodrászhoz.
  • Megszülettek a kiscicák annyira cukkerbogyók. Egyiknek megmentettem az életét, mert kiesett a dobozból (hogy hogy azt ne kérdezzétek) és a cicamama nem vette észre, én pedig visszaraktam a dobozba, így most szerencsére él és virul. :)
Remélem a júniusi hónap is ugyan ilyen jó lesz vagy még jobb. Már jöhetne az igazi nyár. :)

Nektek milyen volt a májusi hónap? Mik voltak a kedvenceitek? :)





8 megjegyzés:

Csipkelány írta...

Hogyhogy ilyen tégelyben van a lótuszos testápolód? Nekem kerek van (200 ml). Amúgy imádom, nagyon kellemes illata van. szerintem ez a legjobb a planet spa vonalból :)

Thündérke írta...

Gratula az év fordulóhoz, és a szakmához :$ és cicááák <3 majd muti képeket róluk ha nagyobbak lesznek :$

Dewaaaaaaaaaaaa írta...

Ok you may not be able to read this 'cause I've used Google Translate to read your blog but I love it already! And your banner is amazing, did you make it yourself? (I hope you can read this!)

Alice

www.SecretsOfAWannabeCharlotte.blogspot.co.uk

Unknown írta...

love that bronzer

Eni írta...

Csipkelány ez a testápoló egy kényeztető csomag része volt, itt írtam róla: http://memyselfandeye-eni.blogspot.hu/2012/03/avon-planet-spa-kenyezteto-szett.html
Én is imádom az illatát, lehet újravásárolom.

Thündérke köszönöm! :) A cicákról pedig hozok képet! :)

Dewa I can read your comment. :) I saw your blog and you are beautiful :)

kirstyb yes a i love too :)

Neon Rider írta...

A cicákat várom én is:D

Krissii írta...

great blog! :)
it would eb nice if you visit my blog too :)
ttcybeauty.blogspot.com

xoxo

Eni írta...

Thank you :)
I visit your blog too! :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.