JellyPages.com

2012. június 14., csütörtök

L'OREAL Glam Shine (703) TART LOLLIPOP szájfény

Sziasztok!

Ma újból egy Miss Candy kollekciós darabot hoztam, még pedig a Tart Lollipop elnevezésű Glam Shine szájfényt.
Csomagolás: Kupakja fényes ezüst, az átlátszó üvegen szépen látni a szájfény színét. Jól záródik, táska kompatibilis.


A szájfény két színből áll, egy kék mikrocsillámos rózsaszínből és egy neon narancssárgából, amik csavarva vannak benne. Szép és látványos színkombináció. 


Az ecsete formája számomra megfelelő, szépen fel lehet vele kenni a szájfényt. Viszont kevés anyagot vesz fel, nekem háromszor kellett belemártanom az ecsetet a szájfénybe.


A színe a számon nagy csalódás. Az üvegben lévő színhez semmi köze. A számnak nagyon enyhe színt ad, a narancs teljesen elveszik, a kék mikrocsillámokat pedig nagyítóval kell keresni.


Az illata finom kellemes. Szerencsére nem ragad és tartós is. Már 3 órája van a számon, pedig ittam és mami finom meggyes sütijéből is ettem. Szépen folyamatosan kopik.


Összességében szuper ez a szájfény, kivéve a színe, mert egyáltalán nem ilyenre számítottam, hanem sokkal élénkebbre. 
A dm-ben vásároltam 1999 Ft-ért. (Ha tudom hogy ilyen lesz a számon, biztos nem vettem volna meg ennyiért. )

Nektek hogy tetszik? :)
 


6 megjegyzés:

Unknown írta...

És tényleg, szinte átlátszó annyira nincs színe. Meglepődtem, én is élénkebbet vártam, biztos, hogy ezek után nem fogom levenni a polcról! Úgyhogy köszönöm a tesztet :)

Thündérke írta...

Hát bakker ennyi pénzért adni egy szinte sima átlátszó szájfényt:S azért egy kis pigmentáltságot és színt várna az ember :( .

Eni írta...

Fanni Farkas nincs mit, sajnálom, hogy ilyen információval szolgálhatok. Tényleg kár, hogy szinte átlátszó, viszont nagyon tartós.

Thündérke igen sajnos nem volt egy olcsó mulatság. :(

Biu írta...

Én a promó képen, mintha olyan neonosnak láttam volna. Hát kár :\ Nekem egyébként a folyékony rúzs színe tetszik nagyon ebből a kollekcióból, majd meglesem az üzletekben. De amúgy a Maybelline popstickektől is többet vártam volna, azt hittem lesz valami színük, de kb átlátszóak, kicsit bánom már hogy megvettem.

Eni írta...

Folyékony rúzs? Én olyat nem is láttam. Különálló display-en voltak a szájfények, lakkok és a szemhéjpúderek, de folyékony rúzs nem volt. Ez érdemes. Amúgy nekem is nagyon tetszett a Maybelline popstick, de így hogy semmi színe, biztos nem veszem meg.

Petra írta...

Nagyon szép színe van! :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.