JellyPages.com

2012. április 5., csütörtök

essence - Marble Mania pirosító

A márciusi kedvencek között már láthattátok ezt a pirosítót, de még nem írtam róla. Azt el kell mondjam, hogy sikerült a kedvenc Astor pirosítóm töretlen sikerét megtörnie, úgyhogy tudhat valamit. Már a promó képen nagyon tetszett és mikor megláttam a Rossmannban, hogy egy darab csücsül már csak ott, jelzésnek  vettem, biztos csak rám várt eddig, így jött is velem haza. :)


Egy kerek átlátszó műanyagban rejlik a pirosító. A teteje pattanásra szépen záródik, akár táskát is kibírna szerintem. Swirlpool az árnyalat neve, de szerintem lényegtelen, mert a Marble Mania kollekcióban más pirosító nincs is. És igen limitált, szóval ha valakinek megtetszene érdemes hamar lecsapni rá.


Kinyitva elénk tárul a 7 grammnyi márványmintás gyönyörűség. Enyhe kellemes illata van, de csak akkor ha nagyon szagolgatom. Nem porzik szerencsére, így ecsettel szépen fel lehet venni. 


Ujjamon. Látni lehet, hogy jól pigmentált, meg is ijedtem először arcom, hogy fog mutatni, de szerencsére kellemeset csalódtam.


Arcomon. Keveset vittem fel belőle, enyhe üde csillogást ad az arcnak.


Itt már picit többet vittem fel, lehet már túl sokat is, de gépen teljesen úgy láttam, hogy nem látni a pirosítót, így jól belemártottam az ecsetet... :D

Lényeg. hogy nekem nagyon tetszik ez a pirosító, ha jól emlékszem 1000 Ft körül volt, szóval még az árát is megéri. Mostanában a Sleek - OSS palettáját használtam és bármilyen sminket készítettem vele ment hozzá. 

Nektek hogy tetszik? :)




8 megjegyzés:

Lora írta...

jaj úgy tetszett nekem is. de végül nem vettem meg, most egy pici vásárlás stop van, és használom a jelenlegi termékeimet :( :)

Eni írta...

Oh sajnálom, pedig tényleg szép darab, de azért nem pótolhatatlan. :)

Thündérke írta...

Nagyon szép színe van felvíve :$ nem számítottam ilyen jóra:) .

paphu írta...

jaj de szép, főleg rajtad :))

Zitu írta...

De szép így az arcodon!!Valahogy az üzletben nem tetszett,de rajtad nagyon jól mutat!:)

Eni írta...

Köszi csajok, aranyosak vagytok! :)

Fleur írta...

Neked nagyon jól áll!

Eni írta...

Köszönöm! :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.