JellyPages.com

2012. április 4., szerda

Márciusi kedvencek

Olyan hamar elment ez a március, hogy csak kapkodom a fejem. Végre nyílnak a kedvenc tavaszi virágaim és nem sötétbe kell hazajönnöm. Mint minden hónapban, most is voltak kedvenceim, amikhez sűrűn nyúltam.


A Sleek Oh So Special palettájáért nyúltam minden nap, de tényleg. Egyszerűen imádom, az összes színt! Az Astor pirosítómat végre felváltotta valami más, mert már szinte csak azt használtam. A megváltó az essence Marble Mania pirosítója, amit igaz a hónap végén vásároltam, de egyből nagy kedvenc lett. Részletesebb teszt hamarosan. Az Avon Guava rúzsa is elég a hónap végén érkezett meg de nagy kedvenc lett, szerencsére jól választottam színt és a formula is nagyon tetszik, bár először fura volt. Róla is jön nemsokára részletes beszámoló.


Jelentem nagyon jól haladok a Testápoló Projecttel, most a Dove Intensive Nourishment testápolóját használom. Kézkrémként most az essence epres sütisét használtam. A Tescoban vett testvajat pedig lábkrémként használom, de ezt majd leírom részletesen, hogy miért nemsokára.


Szemsminkem lemosására a Sunfleur Kímélő Sminklemosó Arctejét használom, szépen leszedi a sminket, finom az illata, nem irritálja a szemem. Kedvenc arcmaszkom most az Avon Planet Spa Holt-tengeri Iszappakolása volt, nagyon finom, puha bársonyos lesz tőle az arcbőröm.

Nektek mik voltak a márciusi kedvenceitek? :)

2 megjegyzés:

paphu írta...

a sleeket OSS-t én is rendületlenül nyúzom, mióta megvan :)

a pirosító meg nagyon szépnek tűnik így képen. majd muti meg az arcodon ^.^

Eni írta...

OSS imádat van akkor Nálad is látom :)
A pirosítót veszem akkor előre és akkor hamarosan láthatod. :P

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.