JellyPages.com

2012. április 29., vasárnap

Milyen bejegyzések várhatóak?

Az előző bejegyzésben említettem, hogy jó pár dolog van amiről szeretnék írni. Ezeket ma össze is gyűjtöttem, csináltam magamnak egy kis listát, nehogy véletlenül kimaradjon valami. Ezekből mutatok egy kis ízelítőt, ha valakinek valami megtetszik írja nyugodtan, előre veszem. :)


Petra világa blogon nyertem ezeket a termékeket a TeSminked.hu közreműködésével. A 3 termék adott volt, a színeket szerencsére én választhattam ki.


A Sunfleur nyereményjátékán nyertem ezt a két narancsbőr elleni krémet. A jobb oldalit már nem lehet a boltokban kapni, de szerintem a két termék szinte megegyezik, csak a csomagolása más. A nyárra készülve szánok nekik egy külön bejegyzés, leírva mik voltak a tapasztalataim velük.


Ezt a mellbalzsamot szintén a Sunfleur cégtől kaptam tesztelésre. A nyárra való tekintettel kerestek tesztelőket, akik a narancsbőr illetve a mellápoló készítmények közül választhattak. Sikerült nekem is bekerülni, viszont én nem ezt választottam, hanem egy harmadik narancsbőr elleni krémet amit még nem próbáltam ki. Így terveztem egy nagy narancsbőr ellenes összehasonlítós postot. A borítékban mégis ez a mellbalzsam lapult, de nem bántam, mert ezen is hezitáltam.


Én is kaptam a Kallos Cosmetics-től tesztelni való termékeket. Az egyik körömlakkot már kipróbáltam és nagyon tetszett, remélem a többi is remekelni fog. A hajzselét már el is ajándékoztam, mert én biztos nem használnám, de aki kapta nagyon örült neki. :)


Sajnos fekete karikákkal szenvedek a szemem alatt, így mostanában még jobban odafigyelek az ápolására. Aki tud ajánlani valami jó kencét rá azt megköszönném, én most ezt a Balea szemkörnyékápolót tesztelem.


A hajápolási rutinomról még nem írtam, mik váltak be eddig, miket használok mostanában. A következő áldozataim a Gliss Kur új családja lesz, amik szilikonmentesek és dúsítást is ígérnek. Nagyon kíváncsi vagyok rájuk, csak fogyjanak el a mostaniak.

Ezeken kívül sok minden van még ami ki kívánkozik például:
  • Garnier BB krém vélemény (eléggé vegyes érzéseim vannak vele)
  • Az én arctörténetem (mert voltak nehéz időszakok, mikor utcára is alig akartam kimenni az arcom miatt)
  • Arcápolási rutinom
  • Zsákmányok (miket vettem mostanában)
Nagyjából ezek lesznek a következő időkben. Remélem mindenki talál majd magának kedvére valót. :)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jujj én azokra a go-go samponokra nagyon kíváncsi lennék! :) Bogi

Eni írta...

Szia Bogi! :)
Lesz róluk szó hamarosan.

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.