JellyPages.com

2012. április 15., vasárnap

Avon Shine Attract Guava rúzs

Nagyon kíváncsi voltam erre a rúzsra hogy mit tud, ezért nagy gondolkodás után végül a Guava fantázianevűt megrendeltem. Nem szeretek katalógusból színt választani, mert csalóka tud lenni.


Fekete fóliacsomagolásban érkezett a rúzs, így tuti senki sem nyúlt bele.


A rúzs tokja fényes ezüst. Kupakja elég nagy, átlátszó, amit nem szeretek, mert hamar összekenem, utána pucolhatom, eléggé idegesítő, de legalább jól rápattan, táskámban is volt már, kibírta. Az alján található az árnyalat kódja, név nincs. (P401)



A rúzs szerencsére teljesen visszatekerhető a tokba. Az illata nekem tetszik, de nem tudom mihez hasonlítani. Így felülnézetből szerintem tök jól néz ki. :)
Középen van a szín, körülette pedig egy átlátszó zselészerű, amire én azt hittem, hogy puha lesz, de tévedtem, mert eléggé kemény.


Használata kicsit macerás, mert ahhoz hogy a színből mindenhova kerüljön eléggé ügyeskednem kell a rúzzsal (ez azt jelenti hogy tekerem forgatom összevissza) de közben vigyáznom kell mert a zselés rész pedig összekeni a szám szélét ha kicsit túlmegyek. 


Így néz ki felkenve. A szám nem volt valami túl jó állapotba, így kicsit darabos lett. Nem tudom mennyire látszik, de eléggé vizes hatása van a zselé miatt, így nem tudom mennyire lehet rúzsnak nevezni. Aki eddig látta rajtam, mindenki azt hitte szájfény. Tartóssága sem a legjobb, hamar lekopik. 

Összességében nekem azért tetszik. Szerencsére eltaláltam a színt, azt a pici macerát felvitele közben pedig kibírom, de valószínű nem fogok belőle többet venni. Az árát sajnos nem tudom, mert én akciósan vettem.

Nektek hogy tetszik? :)







4 megjegyzés:

Csipkelány írta...

szép színe van,. nekem a coral van meg, annyira nálam sem aratott osztatlan sikert. valószínűleg többet nem rendelek én sem. ugyanezek a problémáim vele. egyébként én is valamiért azt hittem, hogy a széle puha lesz. :)

Eni írta...

Akkor egy véleményen vagyunk. :)
Egynek elmegy, de amúgy felejtős.

Thündérke írta...

Szép a színe :) bár én is mindig kiakadok, hogy más színt kapok :S mi az értelme annak, hogy nem valós színkódokat raknak az újságba, nem értem :D ezzel csak azt érik el, hogy nem rendel a vevő többet.

Eni írta...

Annak ellenére engem mindig csábít az Avon és most úgy néz ki fogok kapni egyik ismerősömtől egy nagy Avonos csomagot, amiről azt mondta tele lesz mindenféle földi jóval...Uh már alig várom :D

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.