JellyPages.com

2013. május 16., csütörtök

Sigma Affiliate Program

A Facebook-on már mutattam egy kis ízelítőt, hogy csatlakoztam a Sigma Affiliate Programjához. Nagyon örültem a megkeresésnek, mert nagyon szimpatikusak a Sigma termékei, de sajnos még eggyel sem rendelkeztem eddig. Ugyanis köszönetképpen, hogy csatlakoztam küldtek nekem egy kis ajándékot. (Ami nem is olyan kicsi.)




Mikor kibontottam a dobozt, egyből az ecsetet kaptam ki és teljesen el voltam ájulva tőle, hogy milyen finom puha és sűrű. Nyélvédő fóliában és ecsetvédő tokban érkezett. Annak ellenére, hogy ez alapozó/púder felvitelére szolgál, én már akkor tudtam, hogy pirosító ecsetnek fogom be és annak is tökéletesen bevált. 


Vagy fél óráig gyönyörködtem az ecsetben, mire észrevettem, hogy van még valami a dobozban... :D
Egy mono szemhéjpúder, ami a Gossip nevet kapta. Ez a szín megtalálható még a Flare szemhéjpúder palettában is. 
Egy kis dobozban érkezik, amin rajta van minden lényeges információ. A tok egy masszív erős műanyag, ami jól záródik, 2,5 g festék található meg benne.
A Gossip egy matt lila szemhéjpúder, ami már első belenyúlásra lenyűgözött. Annak ellenére, hogy matt krémes az állaga, nagyon pigmentált és szépen lehet vele dolgozni, könnyű satírozni.






Most már tényleg értem miért zengenek ódákat a Sigma termékeiről, teljesen jogosan. Én is nagyon meg vagyok elégedve az ecsettel és a szemhéjpúderrel is, és biztos vagyok benne, hogy nem ők lesznek az utolsó Sigma termékeim.









15 megjegyzés:

Viki Esztergályos írta...

Írtam neked mailt! :)

Eni írta...

Válaszoltam. :)

Csipkelány írta...

Oh, ehhez én is csatlakoztam, de én még nem kaptam semmit :/

Eni írta...

Oh :( de írták, hogy küldenek?

djkaty írta...

Hű, még személyre szóló üzenet is van benne? Nem semmi :-)

Eni írta...

Igen, szerintem is nagyon kedves. :)

Viktória írta...

Pff nekem sosem írtak ilyen szépet, főleg nem magyarul :D Engem most vesztettek el, törlöm magam a programból! :D

Na, de a lényeg: a kabuki nagyon jónak tűnik, nekem a testvére van meg és szerettem, de olyan nehezen tudom kimosni, hogy már nem használom. Ennek tetszik a formája :) A szemhéjpúder is tetszetős :)

Eni írta...

Jaj ne már! :D

A kabuki tényleg nagyon jó, lassan érik már egy mosás, úgyhogy kíváncsi vagyok mennyire sikerül kimosni belőle a pirosítót. :)

Névtelen írta...

Tipikus eset h a bloggerina eladja magát a free cuccokért... :D

Eni írta...

Én nem adtam el magam, nem tudtam, hogy fogok kapni is valamit, miután csatlakoztam utána kérték el a címem, de nem fogok magyarázkodni, főleg egy névtelen kommentelőnek. :)

Unknown írta...

Természetes hogy a Névtelen írok csak szapulni tudnak hiszen ők nem dolgoznak egy bloggal se,nem is kapnak semmit,se jó szót,se terméket.
Amúgy meg én is szemeztem ezekkel az ecsetekkel,csak én nagyon nehezen döntöm el hogy mit is szeretnék.:)

Eni írta...

Ó már nekem is egy szép hosszú kívánságlistám van, csak győzzem majd anyagilag. :D

Csipkelány írta...

szerintem nem írtak. bár én már rendeltem tőlük, a címem ugye adott nekik. én pont szemeztem korábban ezekkel az ecsetekkel, valószínűleg előbb-utóbb meg is rendelném szerintem őket (bár elég erős emelkedő áraik vannak :/)

Tamara írta...

Magamtól is tudok castlakozni ehhez a programohoz vagy csak akkor hogyha megkeresnek?:) Nagyon szép cuccokat küldtek, én is sóvárgok már egy alapozó ecsetért:(

Unknown írta...

díj tőlem
http://szivarvanyszinpillango.blogspot.hu/2013/07/liebster-blog-award.html

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.