JellyPages.com

2013. május 8., szerda

Alverde testápoló vaj sárgadinnye illattal

Még alig fogyott el a PEZ cukorka illatú vérnarancs és bodzavirágos Alverde testvajam, amiről ITT már olvashattatok, de már itt van az új limitált kiadású sárgadinnye illatú újdonság. Hamar lecsaptam rá, mert nekem nagyon beváltak az Alverde testvajai és a sárgadinnyét is imádom, így nem volt kérdés, hogy hazajön-e velem.
Csak az 50 ml-es kiszerelést láttam a dm-ben, ezt a kis kiszerelésű termékeknél keressétek, ne a többi Alverde terméknél. Ami viszont meglepett, hogy drágult 50 forinttal, így már 379 Ft-ért lehet megvásárolni.


A testápoló vaj egy citromsárga, jól záródó, kerek tégelyben található. A tetején egy matrica, sárgadinnyés mintával és német felirattal.


A tégely alján található az összetevők listája, vonalkód, felhasználhatósági idő, mennyiség, szóval a szokásos.


Ennek az oldalán is található egy matrica, magyar felirattal már. Nagyon száraz bőrre ajánlják, ami az én kiszáradt kezemre tökéletes. Vegán termék és bőrgyógyászatilag tesztelt!


Az állaga sokkal lágyabb, könnyebben kenhető, mint az eddigi Alverde testvajak. Hamar beszívja a bőröm és nem hagy maga után ragacsos utóérzetet.
Én akárhonnan szaglászom, ez nem sárgadinnye az én orromnak sajnálom. Finom gyümölcsös illata van, de nekem ez nem sárgadinnye. Ilyen szempontból kicsit csalódott is vagyok, de a minőségén ez nem ront, csak az illat nem az amire én számítottam.

A hidratálásával nagyon elégedett vagyok, a kiszáradt kezeimet hamar rendbe teszi. Azt viszont neheztelem, hogy az illata nem olyan igazi sárgadinnyés és hogy kicsit emeltek az árán.

Ki próbálta már ezt az újdonságot? :)




1 megjegyzés:

djkaty írta...

Ó, ma szerzek egy ilyet magamnak :-)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.