JellyPages.com

2013. február 7., csütörtök

MUA - Undress Me Too

A nagy akciózás után a MUA bejelentette, hogy idén rengeteg új termékkel és meglepetéssel készülnek. És itt is van az első! Szerintem elég erős kezdésnek, vagyis engem teljesen szíven ütött! Tegnap este már áradoztam a FB oldalon, de nem bírom ki, hogy ide ne írjam ki.

Egy új palettáról van szó, ami az Undress Me Too nevet kapta, nyilván mindenki ismeri már az Undressed palettát, ez ennek a tesója. Ahogy az Undressed a Naked hasonmása, úgy az Undress Me Too valószínű az Naked 2 koppintása lesz. Én ennek csak örülök, de azért nem mondtam még le a Naked palettákról sem.

A csomagolása más mint ahogy ezt eddig megszoktuk, fehérbe borult a paletta. Erről is olvastam eltérő véleményeket, valakinek ez gagyi hatást kelt, szerintem szép lesz ez, már ha olyan lesz mint a képeken.

A színekre nem igazán térnék ki így láthatatlanban, a swatchok alapján (mert igen már az is van) nekem tetszik, mondjuk én barna fan és natúr smink fan vagyok, szóval engem az ilyen paletták általában levesznek a lábamról. Egy nagy újítást véltem felfedezni, van nevük a színeknek. Szuper! Végre nem shade 345-nek kell nevezni, hanem megkapta minden szín a saját fantázia nevét.

Én biztosan megfogom rendelni, állítólag már most rekordot döntött a rendelések száma. A MUA oldalán meg tudjátok már rendelni, akit érdekel. Az ára 4 font, ami szerintem nagyon baráti egy ilyen palettáért.






Balról jobbra: Naked, Devotion, Shy, Fiery, Lavish, Dreamy


Balról jobbra: Tranquil, Exposed, Reveal, Wink, Obsessed, Corrupt

Nektek mi a véleményetek az új palettáról? :)

9 megjegyzés:

Barta Veronika írta...

Én továbbra is a csomagolásért, a fehér dizájnért vagyok oda igazán, de szépek a színek is. :)

Eni írta...

Igen, mi már ezt tegnap megtárgyaltuk. :)

PAncsi írta...

Megörültem, amikor megláttam az oldalukon tegnap :-)
Hasonlítgattam a Naked 2 swatchokkal, amit felleltem a neten, hasonlónak tűnnek a színek. Ha lesz ingyen szállítós akció, én biztos megrendelem

Eni írta...

Az ingyen szállítás tényleg nem lenne rossz. Én még azt várom, hogy feltöltsék az ecseteket, mert abból most nagyon kifogytak. :)

Névtelen írta...

csak a mua honlapjáról lehet megrendelni? olyan sok a postaköltség..több mint amennyibe maga a paletta kerül. nem tudsz olyan oldalakat, ahonnan ingyen lehet rendelni sminktermékeket?:)

Eni írta...

Most még igen csak a MUA oldaláról lehet megrendelni. Az az igazság postaköltség általában mindig van valamennyi, egy bizonyos összeg felett szokták elengedni. A MUA oldalán szokott néha ingyenes szállítás lenni érdemes azt kihasználni. :)

djkaty írta...

Összevetettem a színeket, és ismét jól sikerült másolat lett ez a paletta. Ha gondolod, nézd meg nálam:

http://djkatybeauty.blogspot.hu/2013/02/naked-2-paletta-szinmintak-undress-me.html

Eni írta...

Köszi már láttam, és most még jobban úgy érzem, hogy szeretném ezt a palettát. :D

djkaty írta...

Meg tudom érteni :-)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.