JellyPages.com

2013. február 21., csütörtök

MUA pirosító - Shade 3

A MUA csomagomban kettő por állagú pirosító is lapult, az egyik a shade 3 amiről most írni fogok. Milyen jó lenne ha ezeknek a pirosítóknak lenne neve és nem csak száma.

A pirosító egy téglalap alakú, masszív műanyag tokban érkezett. A teteje átlátszó, ezüst felirattal és bitang jól záródik. 


A hátulján egy fehér matricán megtalálható minden információ, mint például hogy melyik pirosítóról van szó, összetevők, mennyiség: 2,4 g.


Mikor megláttam először ezt a pirosítót eléggé barnásnak tűnt, itt a képeken azért már visszaköszön a narancsos beütése, az arcon még inkább. Fent már írtam, hogy 2,4 g ami elég kevéske, meg a pirosító maga is elég pici, de szerintem ez bőven elég annak akinek már több mint 3 pirosítója van. Illata nincsen, ha nagyon beledugom az orrom akkor érzek egy kis púderes illatot. Mivel egész jól pigmentált vigyázni kell vele a felvitellel, szerencsére nem porolódik.








 Ilyen az arcomon, ha lesz egy kis színem szerintem jobban fog mutatni, de azért így sem annyira rossz. Két laza ecset mártással értem el ezt az erősséget, ennyi bőven elég, de ha akarunk lehet vele durvulni. A nap folyamán enyhén kopik, de eltűnni nem tűnt el az arcomról estére. Én nagyon szeretem a natúr, barna, bronzos sminkeket, azokhoz ez a pirosító szépen fog passzolni.



Az ára ennek is nagyon baráti, mindössze 1 font, szerintem nagyon megéri. Ezt is a MUA oldalán tudjátok megrendelni.

Összességében én nagyon meg vagyok vele elégedve, szép a színe, tartós, sokféle sminkhez fog passzolni és az ára is nagyon baráti volt.

Nektek hogy tetszik? :)


2 megjegyzés:

Nóra írta...

én is ugyanezt vettem meg,nagyon tetszik magamon is :)

Eni írta...

Örülök, szuperül kihasználható kis pirosító ez! :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.