JellyPages.com

2013. február 19., kedd

MUA Intense Kisses szájfény - Sealed with a Kiss

 A MUA akció során három szájfényt rendeltem, a három közül ez tetszik magamon a legjobban, ezért is evvel kezdem a tesztelést. Az Intense Kisses szájfény Sealed with a Kiss nevű árnyalatáról van szó.


 A csomagolása négyszögletes kemény műanyag, átlátszó így jól látható a szájfény színe illetve hogy mennyi van még benne. A kupakja fekete és egy csillogó szájlenyomat van rajta. Ezüst betűkkel rajta a szájfény neve, semmi felesleges felirat.


 A szájfény oldalán van egy fehér matrica, amin a vonalkód, a szájfény árnyalatának a neve és a mennyiség (5,1 ml) található. 







Nem tudom így képen mennyire látható, de nagyon picike ez a szájfény, én kicsit meglepődtem mikor megláttam, nagyobbnak gondoltam.


Az applikátora szivacsos, mondhatjuk, hogy kevés szájfényt vesz fel, nekem kétszer kellett belemártani, hogy elég legyen. A szájfény krémes állagú, könnyen terül, nem ragad és vanília illatú. Szerencsére nem szárítja a számat, sőt mintha kicsit hidratálná is. Tartósságát átlagosnak mondanám, 2-3 órát bír ki. Az ivást még bírja, az evést már kevésbé, utána mindképpen igazítani kell.




A színe amibe én teljesen belebolondultam. Szeretem az olyan szájfényeket és rúzsokat is, amik hasonlítanak a szám színéhez, mégis kicsit jobban mutatnak mint a csupasz szám és ne az a hulla sápasztó legyen. Ez pont ilyen. Van egy kicsi rózsaszín beütése és szépen csillog, a hétköznapokra, munkába, suliba járni szerintem ez tökéletes.


A MUA oldalán tudjátok megrendelni, az ára 2 font.

Én nagyon meg vagyok vele elégedve, szép a színe, nem az a problémás amit állandóan ellenőrizgetni kell. Viszonylag tartós, krémes, nem ragad és olcsó. Kell ennél több? Egyedül azt sajnálom, hogy nem rendeltem más árnyalatot is belőle.

Nektek hogy tetszik? :)


4 megjegyzés:

Barta Veronika írta...

Kellemes a színe, bár üvegben nudistább. :D

Névtelen írta...

Nagyon tetszik a színe. Ennyiért nagyon jó vétel volt :)

Viktória (shake it up) írta...

Nekem a pink változat van meg, simán bírja a négy órát, persze evés-ivás nélkül. Már most a kedvencem. :)

Eni írta...

Igen az üvegben eléggé barnásnak tűnt, meg is ijedtem, de nem szerencsére. :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.