JellyPages.com

2013. február 26., kedd

MUA Glitter Ball paletta


A MUA nagy akciója során három palettát is rendeltem. Az egyik ez a Glitter Ball névre hallgató, ami eléggé feszegeti a határaimat. Tudni kell, hogy én a barna, bronzos sminkek szerelmese vagyok, így ez a kék, zöld, lila tényleg nagy lépés számomra. Fura, mert régen használtam lilát, rózsaszínt is, mostanában zúgtam bele a barna összes árnyalatába. :)


Csomagolás: Egyszerű fekete tartóban csücsülnek a színek, a teteje átlátszó így tökéletes látni melyik palettáról van szó, milyen színek vannak benne. A paletta hátulján található néhány fontos információ.

Tartalma: 9,6 g

Illat: Ha nagyon beledugom az orrom érzek valami enyhe illatot, amúgy nincs illata.

Szín, pigmentáltság: A paletta 12 színt tartalmaz, két sorban 6-6 színt. Mindegyik szín kb. 5 Ft-os nagyságú. A színek elég vegyesek, megtalálható benne a fekete, a rózsaszín, a zöld, a kéken át a barna, a szürke és a lila is. Ebből a 12 színből rengetegféle sminket lehet kreálni, szóval egy nagyon jól kihasználható palettáról van szó. A palettához tartozik egy kétvégű applikátor, ami nekem így jónak tűnik, de maradok a jól bevált ecseteimnél. A pigmentáltságuk szuper, hozzák a szokásos MUA minőséget, enyhén porolnak.


A feketében domináló ezüst csak itt látszik, használat közben mintha elveszett volna, eléggé maszatol is, vigyázni kell a használatával.
A mellette lévő barackos szín muzsikál a leggyengébben, ebben is van ezüst csillám, ha nem lenne még pirosítónak is el tudnám képzelni.
Fű zöld, metálos fénnyel. Gyönyörű szín, jól pigmentált, nincs kifogásom. Már csak használni kéne, ugye ez jól mutat barnával? :)
Ezüst fényű Barbie rózsaszín. A tini koromat juttatja eszembe akkor sokat használtam ilyen színt. Annak ellenére egy komolyabb sminkbe is tökéletesen bele lehetne építeni, mondjuk barnával. (Jó, abbahagytam.)
Aranyos-bronzos-fényes. Szerelemszín 1.
Szerelemszín 2. Egy nagyon szép barna szín, ami a Maybelline Color Tattoo On and on bronze krémes állagú szemhéjfestékével csodálatos párost alkotnak.


Égkék ezüst fénnyel. A kék szerelmesei lehet most visítanak, őszintén engem annyira nem hoz lázba, de próbálok vele haverkodni, mert amúgy gyönyörű.
Kékeszöld, ennek is van ezüst fénye, nagyon érdekes szín. Van egy ilyen színű táskám, hozzá nagyon jól fog passzolni.
Nagyon szeretem a palettákban az ilyen világos kiemelő színeket, általában ezeken látszik meg először a használt. Ez viszont egy csillámos fehér csoda, nem szeretnék diszkógömbként kinézni, így nem tudom mennyire lenne ez megfelelő kiemelőnek. Más tervem van vele.
Itt van a harmadik szerelem színem. Gyönyörű sötét barna, nem szeretném túlragozni.
Ezüst színt is de rég használtam már. Régen volt egy essence ezüst monom, azt felkentem a mozgószemhéjra plusz tusvonal. Az akkor nagyon tetszett, lehet kicsit nosztalgiázni fogok vele.
Orgona lila ezüst fénnyel.


A felső sor színei.


Az alsó sor színei.

Tartósság: Én mindig használok alapot, de alap nélkül is tartósak és a színek is ugyanúgy intenzívek. A fenti képeken a minták alap nélkül készültek.

Hol tudod megvenni? Én a MUA oldaláról rendeltem.

Mennyibe kerül? Eredeti ára 4 font, ami szerintem nagyon baráti, nagyon megéri érte.

Összességében szerintem ez egy nagyon jó paletta, csodás színek vannak benne, tartós, jól pigmentált, az ára baráti. Neki köszönhetően remélem bátrabban fogok nyúlni a színes színek után.

Nektek hogy tetszik ez a paletta? :)


6 megjegyzés:

Barta Veronika írta...

Kellenek azok a színek, jó lesz. Péntekre szines legyen! ;)

Zsófi (Small Girl Big City) írta...

Nekem is a komfort zónámon kívül vannak ezek a színek, de tényleg nagyon szépek, érdemes új dolgokkal is próbálkozni. :)

http://smallgirlbigcityblog.blogspot.com

PAncsi írta...

Eddig nem éreztem késztetést e paletta megvásárlására.
De csak eddig...
Nagyon jók a színei! Azt hiszem a következő akció során nemcsak az Undress me too palettát fogom megrendelni.
Még egy natúr pártit meggyőzött :-D

Eni írta...

Verus szerintem pénteken maradok a jól bevált natúr sminknél. :D

Zsófi igazad van, hogy érdemes új dolgokat kipróbálni, ez a paletta egy jó kezdés lesz. :)

PAncsi az Undress Me Too palettát én is szeretném majd megrendelni. :)

Névtelen írta...

Én utálom a barnát, és a rendes színeket imádom! :)
Ez a paletta tetszik.

Eni írta...

Ez most szíven ütött, hogy utálod a barnát. :D

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.