JellyPages.com

2013. február 24., vasárnap

Csajos bevásárlótáska

Nem lehet elégszer hangoztatni a mai világban, hogy mennyire fontos a környezettudatosság. Ennek az egyik jó módja az ha nemet mondunk a boltokban a nejlon zacskóknak. Ha ez sikerül (mér ne sikerülne) akkor védjük a környezetünket a le nem bomló anyagoktól és nem kevés pénzt is spórolunk meg vele. A legtöbb boltban, bevásárlóközpontban már lehet kapni különböző műanyag, vászon táskákat, szatyrokat amik a nejlon zacskót tökéletesen kiváltják. Én mindenkit arra buzdítok, hogy szerezzen be minimum egy ilyen szatyrot.

Miért is jó ez? 

Fent már említettem, hogy véded a környezetedet, pénzt spórolsz meg vele ( nem kell minden egyes bevásárlásnál külön erre költened). A legtöbb ilyen táska már összehajtható kicsire, ami könnyedén belefér a táskába, mindig ott lesz veled, ha boltba kell menned csak előkapod és már pakolhatsz is bele.

Bevallom nekem kicsit nehéz volt az átállás, mert az elején mindig elfelejtettem magammal vinni (az enyémeket nem lehet kicsire összehajtani), a boltban jutott eszembe és valamiben azért mégis csak haza kell vinni a cuccot, így mindig maradt a nejlon zacskó vétel. Ma már ezt úgy védem ki, hogy felakasztottam a fogasra ahol a kabátok vannak, így mindig szem előtt van és nem felejtem otthon. Bár egy idő után rááll az ember agya hogy hopp bevásárló szatyor és bárhol is legyen a lakásban, nem felejtem el.

Nekem három ilyen bevásárló szatyrom van, mindhárom csajos Balea-s, igaz egyik sem az a fajta, amit picire össze lehet hajtani, de én nagyon megszerettem őket. Most megmutatom Nektek, hátha meg jön a kedvetek hozzá. :)


Ez a lila már sokaknak ismerős lehet. A dm beauty kártyával lehetett kiváltani mindössze 10 pontért. Emlékszem vitték mint a cukrot, mert nagyon nevetséges pontszám volt érte. Elég nagy ez a táska, inkább nagyobb bevásárlásokra ajánlanám. Mérete: 45x38 cm. 80%-ban újrahasznosított műanyagból készült, 30 liter űrtartalmú, 15 kg teherbírású, szakadásbiztos és vízálló. Ez azért nem hangzik rosszul ugye? :) Kétféle füle van, egy rövid és egy hosszú, a hosszút a válladra akaszthatod, a rövid nyilván kézben cipelésre alkalmas.





Van egy jó hírem azok számára aki lemaradt volna erről a bevásárlótáskáról. Most a dm-ben lehet kapni egy ugyan olyan tulajdonságú szatyrot, csak a kinézete más. Ezt nem pontokért lehet kiváltani, hanem meg lehet venni a pénztárnál, így azok is hozzájuthatnak akiknek nincs kártyájuk. Az ára 499 Ft, ami szerintem nagyon baráti ár érte.


Igen ám, de az ember lánya nem mindig végez nagy bevásárlást, van hogy csak egy liter tejért és fél kiló kenyérért ugrik le a boltba, én ilyenkor nem szívesen cipelem magammal a nagyobb méretű táskát. Ezért örültem meg mikor megláttam, hogy van egy kisebb méretű bevásárló táska, szintén a dm-be és szintén Balea-s. Ez tényleg pont arra jó, ha csak pár dolog kell a boltból, hosszú füle van amit a válladra tehetsz. Az ára 299 Ft, ugye nem kell mondanom, hogy ez is mennyire megéri.

Nekem ez a három bevásárló szatyrom van, ami igazán csajos és öröm vele bevásárolni menni. Ha Ti is szeretnétek ilyet, akkor siessetek a dm-ben, mert nem tudom meddig lehet kapni, de már rengeteg félét fajtát lehet venni, mindenki megtalálhatja a maga számára megfelelőt.

Ti mivel jártok bevásárolni? Van ilyen bevásárlótáskátok? :)

12 megjegyzés:

Andus írta...

Az utolsóra fáj a fogam, csak nem láttam messziről, hogy mennyibe került. De 300 HUF, nem nagy pénz érte. :) Én is szerettem volna a legelső táskát, de elfogyott, mire észbe kaptam. A másodikért meg drágállom az 500 pénzt... :( Szép-szép, de jó lenne, ha pontokért is ki lehetne váltani!

Unknown írta...

A 2.-at én is megvettem. :)
Az a táskás akció, amikor van termék is benne április-május környékén szokott lenni,nem? már nagyon várom.. (:

Eni írta...

Andus igen azért a 10 pontért nagyon megérte, de szerintem az 500 forint sem drága érte, főleg ha belegondolsz milyen kevés idő alatt megtérülne és milyen sokáig tudnád használni. :)

Zsófi ezt sajnos nem tudom, de figyelni kell a dm oldalát, Fb oldalát ott mindig kiírják ha van valami ilyesmi. Amúgy én is szeretem az ilyeneket. ;)

Nóra írta...

én pamutszatyrot szoktam magammal vinni, szerintem sokkal tartósabb mint a műanyag társai :)

Eni írta...

Az is tökéletes! :)

Névtelen írta...

Ilyen táskák 1 Euroba fájnak egy euros boltban vagy akár a KIKben... többféle színben kapható. Nekem is megvan az első DM táska, de ha tudtam volna korábban, hogy 290Ft az értéke akkor nem váltok be rá pontokat hanem veszek a boltban más színben és akkor nem 2 lábon járó reklámfelület leszek a táskával. Ha nem tudom előre, hogy vásárolni megyek, akkor viszont egy összehajtható táskát viszek, mert tényleg elég nagy, de strandtáskának is jó.

Eni írta...

A lila táskának 290 Ft lenne az értéke? Akkor a rózsaszínt miért árulják 500 Ft-ért?

A lényeg, hogy megtaláltad a számodra megfelelő bevásárlótáskát, nem kötelező senkinek sem Balea-s táskával közlekedni. Én csak fel hívtam rá a figyelmet, hogy most lehet venni, aki akar vegyen, mert az ilyenek általában korlátozott számban kaphatóak. :)

Aviana Rahl írta...

Nekem egy sima, unalmas ruhatáskám van :/ ez azért ezerszer jobban néz ki :)

Eni írta...

A nejlonnál ezerszer jobb az is. :)

Lola írta...

Én többnyire nem veszek nejlonszatyrot vásárláskor, de néha mégis. Viszont olyankor elteszem szemetes zsáknak. Szóval nem gondolom, hogy haszontalanul a kukába kerül. Pl. szemetes zsákot vesztek ti is, nem? Az is környezetszennyező.

Eni írta...

Hozzánk is kerül néha nejlonszatyor és akkor én is megpróbálom felhasználni. Mi is veszünk szemetes zsákot, de már lehet olyat kapni ami újrahasznosított műanyagból készült.

Amina írta...

Megint elcsábultam :)Szombaton voltam a Dm-ben megint,kicsit munka utáni levezetésnek és megláttam a 3.dik táskát nem tudtam otthagyni és abban cipeltem haza a dolgokat :D

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.