JellyPages.com

2013. február 13., szerda

Avon Négyrészes szemhéjpúder - Awakening


Hadilábon állok ezekkel az Avon szemhéjpúderekkel, mert a minőségükkel nem teljesen vagyok megelégedve, viszont némelyik színkombináció levesz a lábamról, így lehet az hogy ez már a negyedik ilyen négyrészes szemhéjpúder palettám. 
Ez az új limitált Awakening névre hallgató paletta a 3. kampány katalógusából már megvásárolható 1599 Ft-ért.


A paletta a szokásos fekete karton dobozkában érkezik, aminek az elején egy kis mintázat van, gondolom ez különbözteti meg, hogy limitált. Én ezt a mintát inkább a palettára raktam volna, mert a dobozt általában úgy is kidobják. A hátulján megtalálunk minden hasznos infot. 


A paletta is a szokásos, fekete, fényes (nehéz is volt fényképezni) és gyűjti a lenyomatot, de jól záródik. A hátulján itt is ellátnak minket némi infoval. 


Íme a belső tartalom. A szokásos tükör, de azt nem fotóztam le és a kétvégű applikátor. 
Szerintem nagyon érdekes színkombináció, de nekem tetszik. Bal felül egy tavaszváró, mustárba hajló sárga található, mellette a paletta leggyengébb láncszeme, a potban szép rózsaszínnek tűnik, de színt iszonyat nehéz belőle kicsikarni. Ha sikerül akkor egy porolós csillámos, majdnem a bőröm színével megegyező színt kapunk, csalódás. Bal alul egy sötét barna szín található ezüst csillámmal, talán ez a legjobb és leghasználhatóbb szín a négy közül. Mellette egy fagyikék, mentazöld nem is tudom minek nevezzem szín van. Ezt is egy kicsit meg kell erőszakolni, hogy normálisan látszódjon a szín, de szerintem megéri.


A minták két különböző fényviszonyban. Nem rossz, nem rossz, de nyilván láttunk mi már ennél sokkal jobbat. Ha pontoznom kéne 5-ből hármat kapna. 

Nektek hogy tetszik ez a paletta? :)

(Ha érdekel Titeket megmutatom a másik három négyrészes szemhéjpúdert is.)

6 megjegyzés:

PAncsi írta...

Gondolkodtam, hogy megrendeljem-e, de végül nem tettem - és nem bántam meg. A színek nagyon szépnek tűnnek, de nem tűnik elég pigmentáltnak.

Eni írta...

Igen sajnos ezek általában azért buknak meg, mert nem elég pigmentáltak.

Bellala írta...

Csodaszép színek! Sajna a paletták minősége elég változó, ahogy én észrevettem, pl a Purple Haze és az Arctic Goddes nagyon pigmentált, tartós, a Femme Fatale egyes színei, a Smoke and Mirrors pedig egy az egyben tragikus.

Eni írta...

Ezek közül nekem egyik sincs meg. :)

Névtelen írta...

Nagyon sokat agyaltam én rajta, hogy megvegyem-e. De végül lemondtam róla, pedig gyönyörű színek..

Eni írta...

Szép-szép, annak ellenére engem nem vett le annyira a lábamról.

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.