JellyPages.com

2013. július 10., szerda

Elhasznált termékek #8

Miután megtelt az a zacskó, amibe a kiürült flakonokat gyűjtöm, úgy gondoltam ideje lenne már írni róluk. Ebből következik, hogy elég sok minden elfogyott, bár úgy gondolom még így sem tartozom a rekord elfogyasztók közé.


Avon Vörös áfonya és fahéj kéz- és testápoló: Az Avon téli illata volt, ami engem nagyon betalált, viszont elég könnyű egy testápoló volt, így nem mindig táplált engem eléggé, főleg a lábamra volt kevés, így a hidegebb napokon mellőznöm kellett, mert nem sokat ért. 

Avon Vörös áfonya és fahéj tusolózselé: Az előbbi testápoló párja. Örültem a 400 ml-es kiszerelésnek, mert nem fogyott el olyan hamar. Egy teljesen átlagos tusoló volt, nem szárított, de nem is táplált különösebben, viszont az illata nagyon finom volt.

Balea Tusfürdő "Brazil" mangó illattal: Ezt most használtam el, úgyhogy még friss az élmény. Finom illata egy élménnyé tette a tusolást, szerencsére nem szárított, hamar elfogyott, bár evvel én mindig így vagyok ami tetszik az valahogy mindig hamarabb elfogy. :)

Balea Tusfürdő "Hawaii" ananász illattal: Első illatolásra totál pina colada, szóval landolt is a kosaramba, viszont magamon egy olyan fura illatba ment át, ami már nem igazán tetszett, így alig vártam, hogy elfogyjon. Pechemre pont ebből kaptam egyet ajándékba, lehet inkább tovább ajándékozom.


Gliss Kur Express Hajregeneráló Balzsam: Finom az illata, könnyebb volt kifésülni a hajam, annak ellenére nem vettem újra miután elhasználtam egyiket sem, pedig évek óta használom az ilyen Gliss Kur balzsamokat. Mostanában azt vallom a hajápolásban, hogy a kevesebb több, és eddig úgy néz ki bevált.

Avon Hajtápláló balzsam marokkói argánolajjal: Ezt a balzsamot és a sampon párját is nagyon szerettem, de egy idő után elmúlt a varázs, talán megszokta a hajam. Jól táplálta a hajam, nem nehezítette el, nekem az illata is tetszett, most ennek a pakolás verzióját használom balzsamnak, de azt sem fogom újravenni, ahogy ezt sem.

Gerovital Plant Sampon hajhullás esetén: Pár hónappal ezelőtt nagyon el kezdett hullani a hajam (sajnos most újból, csak még drasztikusabban, de már kúrálom) és akkor kerestem valamit amivel meg tudom fékezni és ennél a samponnál kötöttem ki és bejött. Tényleg pár alkalom után azt vettem észre, hogy kevesebb haj marad a kezemben, majd visszaállt a normális állapotba. Aki hasonló problémával küzd annak egy próbát mindenképpen megér.

L'OREAL Mythic Oil sampom és Absolut Repair pakolás minták: Nőnapkor egy facebook-os játékon nyertem ezeket a mintákat. Jó volt őket kipróbálni, tetszett mindkettő, de egy minta után nem lehet eldönteni szerintem, hogy mennyire válna be hosszabb távon.


Clean & Clear Shine Control Mindennap használható bőrradír frissítő gyöngyökkel: Nagyon vegyes volt a viszonyom evvel az arcradírral. Elhasználtam a feléig, majd félreraktam utána újból elővettem, majd megint nem használtam, aztán újból előkerült és a végén már sajnáltam, hogy elfogyott. Finom citrusos illata volt és lágy radírozó szemcsék voltak benne, így tényleg használható akár mindennap, mégsem vettem újra, mert valami mást szeretnék kipróbálni. 

Vichy Normaderm arctonik problémás bőrre: Annyira semleges volt számomra ez a tonik, szembetűnő változást egyáltalán nem hozott, nem is tudom, hogy tudtam ezt a 200 ml-ert elhasználni. Nem veszem újra.



Balea málnás folyékony szappan: Annyira finom illata volt, kár, hogy már nem lehet kapni. Párom nem szereti az ilyen "szagos" szappanokat, úgyhogy neki egy semleges illatú van mindig kinn, sebaj tovább élvezhetem én a finom illatokat. :)

Avon senses Sparkling folyékony szappan: A téli kézmosónk volt (vagyis csak az enyém :D), a szokásos Avonos téli illat, ami egy kicsi Karácsonyt csempészet még a fürdő is.

Én ezeket használtam el az elmúlt időszakban, Ti miket? :)


2 megjegyzés:

djkaty írta...

Ó, látom, sok közös kedvencünk van :-) Az Avon áfonyás tusiját mi metálkolbászzsír-színűnek hívjuk :-D

Eni írta...

Metálkolbászzsír :D:D és milyen igazad van! :D

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.