JellyPages.com

2012. május 30., szerda

Eveline Slim Extreme 3D Termoaktív derék, has, fenék formázó szérum

A szemkörnyékápolók után a másik olyan termék amiben megszállottan keresem a tökéletest az a narancsbőr elleni krémek és alakformázók. Már itt leszögezném, hogy tisztában vagyok vele, hogy az ilyen kencéktől nem lehet csodát várni, és hogy csak ilyen krémek nem fogják elmulasztani egyik napról a másikra a narancsbőrt. Nagyon fontos a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel és a sport, tudom, tisztába vagyok vele, én mégis keresek valami olyat, ami mindezek mellett segít.

Kb. egy hete figyeltem fel rá a Rossmannban, és kb. egy hete is használom, igen egy hete még csak, de ez már az első használat után más volt a mint a többi, amit eddig próbáltam, de tényleg.
Először is az akciós ára tűnt fel, ami 999 Ft volt, az eredeti ára 1600 Ft. Elolvastam mit tud, jókat mókáztam az egyik soron, amire később visszafogok térni, megfogott a leírása és jött velem haza.


Mit írnak róla?

Termoaktív derék, has, fenék formázó szérum, 250 ml


Háromlépcsős formázó kúra:

  • Redukálja a zsírszöveteket, karcsúsítja és formázza a karcsú derék vonalait.
  • Megemeli a feneket!!!(és ez az a rész amin a Rossmann közepén halálra röhögtem magam, mert nem tudtam elképzelni, ezt mégis hogy gondolják, és közben magam elé képzeltem, ahogy a fenekem jóval feljebb kerül a használata után az eredeti helyéhez képest) és láthatóan korrigálja alakját.
  • Jelentősen redukálja a cellulitot és javítja a bőr rugalmasságát és feszességét.
A különösen hatékony Thermo Fat Burner formula gyengéden melegíti a bőrt, aminek köszönhetően az aktív összetevők gyorsan behatolnak a bőrbe, maximálisan gyorsítva a zsírszövetek redukálását.

Kiválasztott aktív összetevők:
  • Thermo Fat Burner - aktívan redukálja a zsírréteget, hatékonyan eltávolítja az elraktározott lipideket
  • MDL komplex - kisimítja a bőr egyenetlenségeit, javítja a bőr rugalmasságát és feszességét
  • Koffein - stimulálja a metabolizmust, égeti a zsírsejteket
  • Repkény és zsurló kivonat - elősegíti a kollagén és elasztin termelést
  • Laminaria alga - gazdag ásványi sókban, mélyen hidratál, csillapít és eltávolítja a toxinokat a szövetekből, ráadásul erősíti a bőrt.

Használata: Én mindig fürdetés után használom. Felviszem a terméket a derekamra, hasamra és a fenekemre és körkörös mozdulatokkal bemasszírozom, amíg teljesen be nem szívja a bőröm. Utána kezet mosok.



Állaga, színe: Zselé állagú és piros színű, én már ekkor sejtettem, hogy tényleg gyilkos lesz. (Thermo Fat Burner) A képen valamiért narancssárgának tűnik, de amúgy piros. 


Tapasztalat: Felvitel után egyből éreztem a termo hatását, úgy melegített, mintha egy kályhára ültem volna és ez az érzés háromnegyed óráig el sem múlt. Furcsa, de egyben jó érzés is volt, mert úgy érzem ez tényleg használ és nem csak felkenem aztán ennyi. Használatát mindenképpen érdemes szerintem az esti órákba időzíteni vagy akkor mikor ráérünk, mert tényleg nagyon melegít. Egy hét használat után nem várok tőle csodát, de mintha kicsit kisimította volna a gödröcskéket. Egy hónap használat után tervezek írni róla, hogy mennyi változást tapasztaltam. 

Én a Rossmannban vásároltam, de az Auchan áruházaiban is megtalálhatóak az Evelin Cosmetics termékei. 

Aki ilyen terméket keres annak szívből ajánlom, én nagyon meg vagyok vele elégedve és remélem hosszú távon is hatásos lesz.

Az Evelin Cosmetics többi termékeit itt megtudjátok nézni, és ha jól látom webshop is van. www.eveline.hu

Ti milyen narancsbőr elleni krémet használtok? Próbálta valaki már ezt a Thermo Fat Burnert? :)


10 megjegyzés:

Thündérke írta...

Én is Eveline-t használok, az is melegítős, de nem ez az , mint a tiéd :) . Nekem sokat simított a popómon és a combomon ! Főleg akkor vettem észre mikor nem használtam 1,5 -2 hétig kb.

Névtelen írta...

Én az Avon narancsbőr elleni krémzselét használtam, most áttértem az új csillaggyümölcsös verzióra. Még csak egy hete használom, de most kezdem a diétát és a mozgást is, így még nem tudom mi lesz belőle.
Ez is szimpatikus, ha legközelebb akciós lesz, ki kell próbálnom :)

Eni írta...

Thündérke Te melyiket használod pontosan? Az is jó lehet ha észrevehető a változás. :)

Divatbolond én is próbáltam már Avontól a görgős fejűt, de nekem nem vált be. Kíváncsi vagyok ez a csillaggyümölcsös milyen lehet, mennyire válik be Neked, de a mozgással és a diétával csak jó lehet. :)

Névtelen írta...

Nekem is van ilyen- számomra a kellemetlen kategória magas foka ez az érzés (nekem ez nem csupán meleg hanem, mintha sütőben lennék...mondjuk napozni se szeretek úgy hogy elve rossz ötlet volt), és viszketek tőle főleg a hasamon.... alig várom, hogy elfogyjon, a Zöld alapon ezüst színű sokkal kellemesebb. Hatásairól 3 hét után annyit tudok mondani, hogy hidratáltabb simább a bőröm, de ha abba hagyom kitudja meddig marad ilyen. RéQ

Eni írta...

Az biztos, hogy kell hozzá egy tűrőképesség, nem hiába is írtam, hogy este ajánlott használni, mert akkor nem zavar bele a napi teendőkbe. Én kibírom a lángolást :D Néztem a többi terméküket is, szerintem mást is ki fogok azért próbálni. :)

paphu írta...

de jókat írtál róla :)
kedvet is kaptam hozzá, pedig nem szoktam testápolózni/kencézni.

Eni írta...

Ha szükséged van ilyen termékre, érdemes kipróbálni! :)

Annie írta...

Szia. Írtad, hogy egy hónap múlva megint írsz róla, hogy hogy vált be ez a termék.
Végül is mi a helyzet vele? Tényleg hatátos? mert akkor ezt veszem meg én is. :)

Annie

Eni írta...

Szia. Nyilván ez sem csodaszer, ha odafigyelsz, hogy mit eszel, sokat iszol és sportolsz mellette az nagyon sokat számít. Engem nagyon melegített, ami egy idő után idegesített, de pont ez miatt hatásos, szóval érdemes kivárni azt a kis időt, amíg elmúlik. Egy jó tanács alaposan moss kezet miután krémeztél. Egy próbát mindenképpen megér szerintem, ha ezt választottad megírhatnád Neked mennyire vált be. :)

Annie írta...

Én egy hónapja kezdtem el életmódot váltani, és sportolni. Én eddig kávézaccal kentem a lábamat, mert ugyebár a legtöbb anitcellulit krémben koffein nagy számban megtalálható, úgyhogy gondoltam önmagában is hatásos lehet. :D
Valószínűleg jövő héten megyek bevásárolni, mert mégiscsak könnyebb lenne krémezni, mint zaccolni ami lepereg elég könnyen. :D
Az Eveline márkától eddig ilyen mellfeszesítős krémem van, még csak most kezdtem el használni, úgyhogy kíváncsi vagyok hogy használ-e valamennyit. :D

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.