JellyPages.com

2012. május 28., hétfő

Elhasznált termékek #3

Megint sikerült egy jó pár terméket elhasználnom, lássuk mik ürültek ki mostanában. :)


  • Gliss Kur sampon - Végre sikerült elhasználni és kezdhettem a szilikonmentes sampont. Amúgy nagyon szerettem, jól tisztít, finom az illata. Újravásárolnám ha nem kapott volna el engem is a szilikonmentes láz. Mit ígér? "Folyékony selymet tartalmazó formulája simaságot és selymes fényt biztosít. Az új regeneráló formula folyékony keratin komplex-szel javítja a haj belső és külső sérüléseit." Tényleg selymes lett tőle a hajam, ha nem válna be a szilikonmentes sampon, visszatérek rá.
  • Dove Intensive Nourishment testápoló -  "Krémes formulája olajokkal segít helyreállítani az extra száraz bőrt." Nagyon szerettem, sűrű krém, gazdagon ápolta a bőröm, hamar beszívódott és finom az illata. A testápoló projectem része, majd arról is fogok írni, hogy hol tartok.
  • Avon Senses Mystique tusolózselé - Alapvetően szeretem az Avon tusfürdőit. Ezt ajándékba kaptam, viszont nem tetszett a parfümös illata az elején, de ahogy napról napra használtam a végére megkedveltem. Annak ellenére nem fogom újravásárolni. 
  • Balea Guava krémes tusfürdő - A parfümös tusfürdő után vágytam valami gyümölcsösre, ezért választottam ezt a guavásat. Nagyon finom illata van, bár nem marad meg a bőrön sokáig, csak a zuhany alatt élvezhettem az illatfelhőt. Szerencsére nem szárította a bőrömet. "Az értékes ápoló tejet és a guava gyümölcs kivonatát tartalmazó tusfürdő gondoskodik a selymesen puha bőrérzetről, és illatával kényezteti az érzékeket. A hidratáló polifruktol megvédi a bőrt a kiszáradástól."
  • Clinique all about eyes szemkörnyékápoló - A szemkörnyékápolókkal való viszonyomat már kiecseteltem. Ezt egy nyereményjátékon nyertem, örülök hogy kipróbálhattam, mert így legalább tudom, hogy nem tud többet egy Baleás szemkörnyékápolónál. Állaga zselés, rózsaszínes színű, hamar felszívódott. Nem táplálta annyira a szemem körüli bőrt mint a Balea és a karikákkal sem bánt el.
  • Nivea My Silhouette! narancsbőr elleni krém - Még régebben az egyik újsághoz volt ez a 30 ml-es minta. Nemrég találtam meg és elég hamar el is fogyott a mennyiségéből adódóan. Nagyon finom illata volt a kis zöld zselés trutymónak, de csodát nem művelt pár használat alatt.
  • Dove Go Fresh uborkás és zöld teás dezodor - Nagy kedvencem, már jó párat elhasználtam belőle, most mégis kezdtem azt érezni, hogy nem használ már annyira, mint régen. Szüneteltetem most, Rexonát vettem helyette.

Nem bírtam megállni, hogy ezt a képet ne tegyem be. Picasa-val szórakoztam. :D

Miket használtatok el mostanában? :)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nivea My Silhouette! nekem most is megvan, nemrég találtam. Fogalmam sincs honnan van. :D De jól lehűt. :)

Eni írta...

Igen tényleg jól hűsít. :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.