JellyPages.com

2012. május 31., csütörtök

Balea hidratáló testápoló "Juicy Melon" + Balea Young málnás ajakápoló

Már írtam korábban is, hogy mostanában egyre több Balea termék kerül a kosaramba. Most is kettő Balea terméket szeretnék Nektek bemutatni, a dinnyés testápolót (ami nem is az enyém igazából, de használtam már jó párszor így tudok róla véleményt mondani) és a málnás ajakápolót.


Őszintén szólva, én a sárgadinnyés tusfürdőt szerettem volna megvenni, mert megvan a málnás és az nyamesz nagyon fincsi, és szerettem volna a sárgadinnyéset is beszerezni, de nem találtam már sehol. Volt kivis is az nem tetszett. Viszont testápoló volt olyan sárgadinnye illattal, hogy legszívesebben beleharapnék. 

Mit írnak róla?

"Pajkos, kissé őrült és vérpezsdítő illat - így mutatkozik be a Balea legújabb jó kedvet előidéző testápolója. A finom dinnye illat a Balea "Juicy Melon" testápolónak egy napsütéses-édeskés karaktert kölcsönöz. A lágy összetevők hidratálják és selymes tapintásúvá varázsolják a nyári nap által igénybe vett bőrt. A növényi olajokat tartalmazó gyengéd receptúra kényezteti a bőrt. A könnyed textúrát könnyű eloszlatni és gyorsan felszívódik. Fogyasztásra nem alkalmas!"
Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják. Nem tartalmaz színezéket.


Véleményem: A csomagolása nagyon tetszik, narancssárga és sárgadinnyék cikkek vannak rajta. A kupakja jól záródik. A testápoló fehér színű, folyós, könnyű állagú, a bőröm hamar beszívja. Az illata tényleg sárgadinnye, pont olyan amilyen a sárgadinnyés Orbit, a bőrömön beszívódás után még egy darabig érezni aztán eltűnik. Egész jól hidratál, bár most szerencsére nem annyira száraz a bőröm. Kimondottan nyárra tudom ezt a testápolót elképzelni, limitált kiadás, úgyhogy akit érdekel, siessen a dm-be, mert elkapkodják. Ha jól emlékszem 400 Ft körüli áron vesztegették.
Nyafi cicámnak is nagyon tetszik, mikor evvel kentem be magam le akarta rólam nyalni. :D Gyümölcsben is imádja, úgyhogy nem lepődtem meg. :D


Menthetetlen ajakápoló mániában szenvedek már rájöttem, de megfogadtam, hogy akkor fogok újat venni ha az egyik elfogy. Persze ezt mind azután fogadtam meg, miután ezt betettem a kosaramba...:D
Nem hagyhattam ott mert limitált, málnás és a málnás tusfürdő nagyon fincsi volt, még az sem tántorított el, hogy tégelyes.


"A frissítő málna illatú Balea Young ajakápoló bársonyosan puhává varázsolja és hidratálja az ajkakat." 
Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.



Véleményem: Vidám rózsaszín nyárias csomagolás, van rajta minden málna, virág, pillangó. Tetszik! Az ajakápoló egy kis fém kerek tégelyben található, 10 ml anyagot tartalmaz. Ez az első tégelyes ajakápolóm, eddig tudatosan kerültem az ilyeneket, mert nem szeretek belenyúlkálni, pont ezért kineveztem itthoni ajakápolónak. Az ajakápoló rózsaszín színű, ami az ajkakon átlátszó, csak fényt ad. Az illata...hát nem málna szerintem. Akármennyire próbálom a málna illatot beleképzelni, de nem megy, mert szerintem nem is az. Finom édes, tetszik, de ez nem málna, így kicsit csalódott vagyok. Szintén a dm-ben lehet megvásárolni és ha jól emlékszem ez is 400 Ft-ba került.

Mindkettő kimondottan nyári termék, nem hiába limitált most, így érdemes beszerezni, ha valakinek valamelyik megtetszett. 

Nektek megvan valamelyik? Ha igen mennyire vált be? Ha nincs tervezitek megvenni? :)





1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia! Ezt az ajakápolót én is megvettem, mert engem is elcsábított első látásra, és én is állandóan ajakápolót vásároltam úgy egyébként. Szerintem egy darabig elleszek a készletemmel. :-)
Ivett
http://fairyjuice.blogger.hu/

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.