JellyPages.com

2012. május 2., szerda

Áprilisi kedvencek


Az a baj velem, hogy ha egyszer rákattanok valamire nagyon nehezen állok le róla. Ebben a hónapban a két megunhatatlan darab a Sleek Oh So Special palettája és az essence marble mania pirosítója volt. Minden nap, de tényleg minden nap ezeket használtam, így most úgy döntöttem májusban száműzöm őket a fiókba, és nem fogom őket használni. (Kifogom vajon bírni?!) Új szempillaspirálom van, mégpedig a Manhattan Volcano Intenzív Színhatású Dúsító Szempillaspirálja, teljesen megvagyok vele elégedve. Nagyobb méretű keféje van, amit én szeretek és szép pillákat csinál. Szánok neki egy külön posztot. A Blistex Limonádés ajakápolóját még télen vettem, de akkor félretettem, mert annyira nyárias. Amint bejött a jó idő elő is kerestem és milyen jól tettem. Az illata és az íze is mennyei, úgy érzem hamar el fog fogyni. Kézkrémnek az essence almáspitést használtam. Hamar kiszárad a kezem, így mindenhova magammal vittem, hű segítőm volt mikor szükség volt rá. Új felfedezésem a dm hercegnős nedves törlőkendője. Tudom elvileg ezt gyerekeknek szánták, de nem tudtam neki ellenállni. Nagyon finom illata van és még teszi is a dolgát. Most olyan akció volt a dm-ben, hogy 4db 1300 Ft, ami szerintem elég jó ár, mert 1 db kerül kb. 600 forintba.

Ezek lettek volna az e havi kedvenceim. A következő hónapot megpróbálom kicsit változatosabbá tenni és használni a többi kencéimet is.

Nektek mik voltak az áprilisi kedvencek? :)

8 megjegyzés:

Thündérke írta...

Nekem a BYS coral kiss ajakrúzs, szinte mindennap azt használtam :) és kb. ennyi:D nem is írtam most április kedvences bejegyzést :(. Annyira sajnálom, hogy ezekről a kézkrémekről lemaradtam :( .

Fleur írta...

megnyugtatlak: amint jön a jó idő, a táskámban mindig van törlőkendő:D

Eni írta...

Thündérke én még a múltkor láttam a sütis kézkrémekből a Müllerben, úgyhogy lehet nem maradtál még le. A BYS rúzst néztem nálad, gyönyörű! :)

legerősebb virágszál: fantasztikus ez a rím :D de amúgy tényleg jó dolog ez a törlőkendő, csak szerintem nekem be kéne szereznem egy kisebb verzióban is mert ezt cipelni táskába kész kihívás. :)

Zitu írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Zitu írta...

Na újra:)Díjat kaptál tőlem!
http://zituublogja.blogspot.com/2012/05/viragok-es-dijak.html

Eni írta...

Köszönöm Zitu, aranyos vagy! :)

Liesl írta...

Thank you so much for stopping by my blog, I love your layout!!! :)

Eni írta...

Thank you too, I love your blog! :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.